Olin vallan unohtanut tämän blogin, voisinkin yrittää kirjoitella tänne taas ja aloittaa alusta.

Tässäpä kysymys, johon olisi mielenkiintosta saada kohtalotoverien vastauksia ja pohdintaa: miltä maistuu aikuisuuden kynnys vaipoissa?

Itsellä on nimittäin edessä kyseinen tilanne, vaikkei tila välttämättä pysyvä olekaan. Pidätyskyky on todella huono ja vaikka päivä luultavasti onnistuisi ilman vaippoja täysin kuivana, vaatisi se aikatauluttamista ja vessojen lähettyvyydellä roikkumista niin paljon, että ainakin toistaiseksi olen päätynyt käyttämään vaippoja suurimman osan ajasta. Kysehän ei ole mistään muutaman tipan karkailusta, vaan rakon lähes hallitsemattomasta tyhjenemisestä. Tunnen kuuluvani ongelmani kanssa jonkinlaiseen väliinpuotaja-kastiin, koska yleensä karkailuongelmiin vaippoja käyttävät joko pienet lapset tai iän myötä pidätyskykynsä menettäneet vanhukset. Itse olen reilu parikymppinen, nuori aikuinen ja olen tämän vuoden totutellut uudelleen vaippojen käyttöön.

Uskon, että meitä vaippaikäisiä aikuisia on enemmänkin, mutta tämä on ikävä kyllä sen verran vaiettu ongelma, ettei tästä ihan hirveän kovaäänisesti tuolla kuulutella. Muutenhan asiasta voin toki vitsailla niin, että heh, vaippaikä on koko ikä, mutta suurin ongelma on tottakai tässäkin tapauksessa se parisuhde. Kieltämättä haluaisin läheisyyttä ja haluaisin seurustelukumppanin. En vaan koe vaipppoineni olevan naisten keskuudessa kovin haluttua kamaa. Eihän niitä yökerhossa heti tarvitse olla esittelemässä, mutta ennen pitkää asia kuitenkin pitäisi tunnustaa. En ainakaan vielä usko olevani valmis tunnustamaan kenellekkään kasvotusten, että käytön vaippoja, mutta en yksinkään halua olla.

Tuskin tätä blogiakaan kovin moni lueskelee, mutta jospa käytän tätä päiväkirjana itselleni ja se kävisi jonkinlaisesta terapiasta.